Είσοδος
Ακαδημίας 84 Αθήνα Αττική
0 Προϊόντα
 x 
Το καλάθι σας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το Polyglot Bookstore έχοντας κατακτήσει τη θέση του ως ένα από τα πλέον δυναμικά, εξειδικευμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία, επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο διαδίκτυο.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του βιβλίου και η εξειδίκευση μας στο ξενόγλωσσο, μας έδωσε τη δυνατότητα άριστης εξυπηρέτησης φροντιστηρίων, καθηγητών και μαθητών.

Διευρύνουμε συνεχώς την γνώση και την ενημέρωση μας μέσω της διαρκούς επαφής μας με τους καθηγητές ξένων γλωσσών και τους εκδότες, κτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Διαθέτουμε πάνω από 20.000 τίτλους ξενόγλωσσων βιβλίων παρέχοντας στους πελάτες μας δυνατότητες σύγκρισης και επιλογής υποστηρίζοντας και συμπληρώνοντας την πώληση του βιβλίου με υπεύθυνη και μεθοδική ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Από το 2014, το βιβλιοπωλείο μας διατηρώντας το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στο διαδίκτυο με στόχο να παρέχει στους πελάτες του επιπλέον δυνατότητες εξυπηρέτησης τους:

  • ευκολότερη 24-ωρη πρόσβαση
  • ανταγωνιστικές τιμές
  • άμεση και ταχεία αποστολή των βιβλίων σε όλη τη χώρα

Η διαδικτυακή παρουσία του βιβλιοπωλείου μας επεκτείνει τις δραστηριότητες που έχουμε αναπτύξει στο κατάστημα μας στην οδό Ακαδημίας 84 , ακολουθεί τις ίδιες βασικές πελατοκεντρικές μας αρχές, βασίζεται στην εξειδίκευση και τη διαρκή ενημέρωση και φιλοδοξεί, να αποτελέσει ένα φιλικό και χρήσιμο ιστότοπο για την εξυπηρέτηση όσων ενδιαφέρονται για το ξενόγλωσσο βιβλίο